Dwarsfluitles

Geniet je ook zo van die mooie tonen uit een dwarsfluit die boven een orkest uitkomen. Dan nodigen wij je uit om zelf een keer op dit prachtige instrument te spelen. En volgens Jetty, de dwarsfluitdocent kan iedereen het leren. Wil je weten of dwarsfluit spelen iets voor jou is? Meld je dan aan voor de 3 proeflessen.

Dwarsfluitdocent Jetty Dokter

Dwarsfluitdocent Jetty stelt zich aan je voor

Muziek is heel belangrijk in het leven. Het kan je vrolijk maken, het kan je opbeuren en troosten, het kan je rust geven, of juist de behoefte om te bewegen.  En wanneer je muziek maakt komt er nog zoveel bij. Je kunt je er helemaal in kwijt.

Thuis heb ik de liefde voor de muziek meegekregen. Mijn ouders zongen allebei in een koor. Mijn eerste instrument was de blokfluit, daarna volgden piano, dwarsfluit en saxofoon. Op het conservatorium ben ik afgestudeerd op de hoofdvakken dwarsfluit, schoolmuziek, zang (klassiek) en bijvak piano.

Voor Udi verzorg ik de dwarsfluitlessen. Dwarsfluitspelen lijkt moeilijk, maar dat valt reuze mee. In de eerste lessen ga je leren hoe je geluid uit het instrument krijgt. Heb je de blaastechniek eenmaal te pakken, dan kun je al snel leuke liedjes spelen.

Wie weet, tot ziens op de dwarsfluitles.

Jetty