Saxofoonles

Sta jij ook te swingen bij een goede sax solo en staat muziek van Candy Dulfer in je play list? Dan past een saxofoon helemaal bij jou! Robert Prinsen zelf een fantastische saxofonist, leert je alle kneepjes van het vak, en voor je het weet steel jij de show met je sax.

Ga de uitdaging aan en meld je aan voor de proeflessen!
Meld je aan voor drie proeflessen zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om een saxofoon te bespelen. De saxofoon, dat regelen wij. Jij hoeft alleen maar goede zin mee te nemen. Na drie proeflessen bepaal je vrijblijvend of je door wilt gaan met de saxofoonlessen. Klik hier voor meer informatie over de proeflessen.

Saxofoondocent Robert Prinsen stelt zich aan je voor

Op jonge leeftijd begon ik Saxofoon te spelen bij Muziekvereniging Eendracht in Winterswijk. Toen ik op een wat latere leeftijd in een aantal bands gespeeld had wilde ik graag verder in de muziek en studeerde in 1997 af aan het Arnhems Conservatorium, afdeling lichte muziek.

Ik heb er plezier in om beginnende tot gevorderde muzikanten, van jong tot oud, vooruit te helpen. Je kan saxofoon leren spelen vanaf 8 jaar. Soms ook al eerder als je vingers (handen) hier groot genoeg voor zijn.

Sinds geruime tijd geef ik saxofoonles en heb invalwerk gedaan bij allerlei bands. Momenteel speel ik in de Rock & Soulband Men in Black (https://www.meninblack.nl) en de Guus Tangelder Bigband (https://www.guustangelder.nl).