Saxofoonles

Sta jij ook te swingen bij een goede sax solo en staat muziek van Candy Dulfer in je play list? Dan past een saxofoon helemaal bij jou! Saxofoondocent Mete Erker, zelf een fantastische saxofonist, leert je alle kneepjes van het vak, en voor je het weet steel jij de show met je sax.

Ga de uitdaging aan en meld je aan voor de proeflessen!
Meld je aan voor drie proeflessen zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om een saxofoon te bespelen. De saxofoon, dat regelen wij. Jij hoeft alleen maar goede zin mee te nemen. Na drie proeflessen bepaal je vrijblijvend of je door wilt gaan met de saxofoonlessen. Klik hier voor meer informatie over de proeflessen.

Mete-Erker

Saxofoondocent Mete Erker stelt zich aan je voor
 
Ik ben zelf begonnen in een orkest: op mijn elfde speelde ik klarinet bij Harmonie Heikant in Tilburg. Daarna ontdekte ik de saxofoon en jazzmuziek. Beide studeerde ik aan het conservatorium van Rotterdam en Tilburg. Uiteindelijk studeerde ik pas na 8 jaar (!!) af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag….…ik was meer bezig met in bandjes spelen dan lessen volgen. Maar goed, nu 20 jaar later heb ik wel heeeeeel veeel leuke dingen meegemaakt. Ik heb allerlei soorten muziek gespeeld, van klassiek tot hiphop tot jazz, van een concertzaal tot in de kroeg, van Bemmel tot Addis Abeba.  Al die ervaringen neem ik mee in de lessen die ik geef, want dat doe ik ook al zo lang. Als je saxofoon wilt leren spelen en heel graag muziek wilt leren maken dan kun je bij mij terecht, wie je ook bent, hoe oud je ook bent, wat je niveau ook is. Wil je leren improviseren? Wil je in een soulband? Of wil je heel graag de beste speler van de rietsectie van UDI worden? Kom dan langs, dan gaan we aan de samen aan de slag.