Drumles

Voel jij ook de beat in alle muziek en lukt het jou niet om stil te zitten? Meld je dan aan voor drumles en gebruik je energie om je lekker uit te leven op een drumstel. Met drumdocent Maurice ontwikkel je jouw ritme gevoel in no-time en drum je binnenkort je eerste solo’s.

 

Drumdocent Maurice

Drumdocent Maurice Willemsen stelt zich aan je voor

Hoor je getrommel, dan ben je waarschijnlijk bij mij in de buurt. Al ruim 25 jaar geef ik tamboer- en drumlessen bij verschillende verenigingen. Zo ben ik ook bij UDI terecht gekomen en geeft hier al 7 jaar met veel enthousiasme drum en percussie lessen. 

Wist je dat muziek op een unieke manier bij draagt aan de ontwikkeling van kinderen?  Wetenschappelijk onderzoek toont dit keer op keer aan. Het bevordert onder andere de sociaal-emotionele ontwikkeling van jonge mensen. Daarom is muziekonderwijs, met name in verengingsverband zo belangrijk.

Als je les hebt van mij kun je opgeleid worden in alle stijlen van slagwerk en drums. Van Amerikaanse rudiment, rock, pop, jazz en soulmuziek. Ook leer je noten lezen en op gehoor musiceren. Het doel is spelen in een orkest zoals het leerlingorkest van UDI of het UDI-orkest.

 Zelf ben ik begonnen met muziek maken als zeven jarige jongen bij een jachthoorn trompetterkorps in Els in de hoogste divisie.  Daarna heb ik gestudeerd op de muziekschool Overbetuwe en de vrije muziekfaculteit. In 1986 was ik muzikant in militaire dienst. Vanuit daar heb ik de overstap gemaakt naar de top 40 band Splendid waar is als zanger en drummer actief was tot eind 1995Daarna tot einde 1995.

 Mijn muzikale ervaringen deel ik graag met jou! Dus, wil jij tamboer, percussie of leren drummen op een drumstel? Dan ben je van harte welkom. Schrijf je in voor 3 proeflessen en dan zie ik je binnenkort.

Groetjes Maurice